Pàgines

dijous, 24 de maig del 2018

ASSOCIACIONS I FEDERACIONS DISCAPACITATS






Associacions i Federacions Discapacitats, en fa més de trenta anys que vaguen pel nostre país, sense poder dir que han estat encertats en la tasca de integració social, tot i els diners que han estat donats amb subvencions i les partides pressupostaries que les administracions tenien que fer per llei any en any.

Lamentar molt profundament aquesta situació, que si més no aparenta un lucre amb el seu dia a dia, destinat a fomentar el seu propi esbarjo i entreteniment.

Són moltes les accions que avui no tenen més que complicacions, per citar alguns exemples, la falta de criteri amb la concessió de les targes d'aparcaments, el accessos als serveis públics, l'estat de les poblacions que pareixent encarà de fa vuitanta anys, aquests son uns dels pocs que han deixat o pot ser ni han es començat a treballar.

Potenciar les ferramentes per Discapacitat que cobren o tenen molts de diners, no ens porta en lloc, el vuitanta per cent que cobren un miserable sou no pot costejar els luxes aquests, no reflexa una igualtat entre nosaltres mateixos.

Es ha dir que a més de denunciar la falta de compromís de l'administració, també tenim que fer-ho amb aquestes entitats que si més no, ho no saben o volen saber la realitat del món dels Discapacitat pobres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada