Pàgines

dilluns, 7 de gener del 2019

PODEM CONSEGUIR






LES NOSTRES FITES POC A POC ARRIBEN A BON PORT, MOLTS SON EL QUE NO HI CREIENT I UNS POC ELS  QUE EN BONA FE O CONSEGUIM.

Generalitat de Catalunya


Benvolgut/uda,
Senyor/a,

En relació amb el vostre escrit com Associació Rodemicaminem Discapacitats, amb seu aJesús, on exposeu les dificultats per poder pujar i baixar de les voreres d'aquesta població, i on adjunteu una fotografia de la C-12 a l'alçada dels Bombers, us volem informar que la C-12 és una carretera gestionada pel Servei Territorial de Mobilitat de les Terres de l'Ebre.
En tot cas, la formació de guals en els carrers transversals que arriben a la C-12, és competència de l'Ajuntament de Tortosa com a titular d'aquests carrers.
Les obres per adaptar aquests guals s'han programat per ser executades l'any vinent.
D'altra banda, i pel que fa a la pròpia C-12, i segons ens informa l'esmentat Servei Territorial, una vegada estudiats els itineraris des de la EMD de Jesús (al terme municipal de Tortosa), ha detectat que existeixen 6 guals situats dins de l'àmbit de competència d'aquest Servei Territorial que s'haurien d'adaptar. Atentament, Punt d'Informació del Departament de Territori i Sostenibilitat Generalitat de Catalunya Av. Josep Tarradellas, 2-6 08029 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada