Pàgines

dilluns, 4 de febrer del 2019

ACTIVITATS DARC






Memòria activitats socials per persones amb discapacitat física  i psíquica, gent gran.

Manualitats de ganxet, calça, bordat, decoratives, regals: entenem que són unes activitats  que si més no son ancestrals que no podem deixar de racó amb lo boniques que són, al mateix temps dona a les persones que fan aquestes activitats una manera de mantindré el pensament activat, evitant així un deteriorament.

Jocs i esport de taula, degut a la discapacitat física que no permet moviments d’esquena amb duresa, domino,  escacs, dames,  parxís, l’oca, el penjat, encreuats, endevinalles, qui es qui. Un jocs prou competitius per donar a superar aquells moments morals que qualsevol persona agraeix quant creu que ho mereix.

Biblioteca lectura i comprensió, una activitat que es faria en la biblioteca i que culturalment ajuda a que els que no tingut temps en aquesta vida puguin obrir un espai educatiu amb comprensió i entre companys.

Tecnologia, Informàtica, aplicacions mòbils, tècniques comprensió arquitectura internet.

Esbarjo, sortides curtes culturals i accessibles per discapacitats, visites a llocs que puguin oferir-nos unes condicions dintre les nostres possibilitats.

Com la entitat es sense cap ànim de lucre i tampoc  té cap cos en quotes anuals, es oberta a tota la gent que en vulgui gaudir. 

DARC, Discapacitats Associació Rodem i Caminem 

Htpps://rodemicaminem.blogspot.com


 43590 Jesús-Tortosa (Tarragona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada